Collective Office


Front elevation with black standing seam roof & siding.
First floor plan.
Entry shot with custom steel landscape feature.
Pool with custom steel shading elements.
Aerial view from south west.
Rear elevation.
Rear view of cedar and metal materials
Interior view of dining room and kitchen.
Interior view of mudroom.
Interior view of laundry room.
Interior view of laundry room.
Exterior materials study.

Maclean Road Residence

2016 / Lake Geneva, WI

Maclean Road has been designed to deliver an experience that extends into the prairie landscape and the rolling hills beyond. This project uses the site and orientation for the best private views and local environmental conditions. The bars of the house have been arranged to limit southern sun exposure, and shield views to neighboring homes. 

Credits

  • Project Team:
    Jeff Klymson (Principal), M. Ciurej,